Arbeidsvoorwaarden

Wie werkt, wil waardering. Als medewerker en collega, maar ook in de arbeidsvoorwaarden. Dat begint uiteraard met een goed salaris. Maar goede arbeidsvoorwaarden gaan verder dan dat. Een evenwichtige verdeling tussen werk en privé, ruime opleidingsbudgetten, op zijn tijd een afdelingsuitje: het totaalpakket aan voorwaarden moet bij je passen. Omdat je alleen zélf kunt bepalen wat belangrijk voor je is, zijn de arbeidsvoorwaarden bij VX Company zoveel mogelijk maatwerk. Hieronder een greep uit onze voorwaarden. Er is veel mogelijk, dus stel je vraag.

Onze voorwaarden

  • We bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering.

Bij ons kun je parttime werken. Bijvoorbeeld 4×9 uur of 32 uur per week.

  • Per jaar heb je 29 vakantiedagen. Daarnaast krijg je per half kalenderjaar een bonusvakantiedag als je niet ziek bent geweest.

Extra vrije tijd kun je bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan extra ouderschapsverlof of een sabbatical voor een aantal maanden.

  • We stellen tijd beschikbaar om te studeren en betalen je studiekosten voor vaktechnische of professionele opleidingen. Je krijgt per jaar een budget tot je beschikking. En heb je extra studieverlof nodig voor het afronden van je studie, dan regelen wij het voor je.

Je hebt ruime keuze in de laptop en smartphone die we je ter beschikking stellen. Mobiele abonnements- en gebruikskosten worden vergoed.

  • Je hebt vrije keuze in je leaseauto. Mooi extraatje: met je tankpas mag je tanken in het buitenland! Reis je liever met het openbaar vervoer of met je eigen auto? Dan kun je kiezen voor een mobiliteitsvergoeding.

Om je reistijd beperkt te houden, richten we ons op opdrachten dichtbij je woonplaats. Als het toch een keer voorkomt dat je meer dan 120 kilometer per dag voor je werk moet rijden, dan ontvang je een vergoeding van € 0,11,- per extra afgelegde kilometer.

  • We stimuleren dat VX'ers één of twee dagen per week thuiswerken en bespreken dat met opdrachtgevers.

We betalen een deel van je ouderdomspensioen. Je nabestaanden- en wezenpensioen betalen we volledig.

  • Je hebt de mogelijkheid om aandelen in VX Company te kopen. Een groot deel van onze collega's is mede-eigenaar van het bedrijf.