Java Developer

Als Java Developer weet jij als geen ander hoe je Java, jQuery, Angular en HMTL5 kunt inzetten om tot de beste oplossingen te komen voor onze klanten. Je ontwikkelt en onderhoudt mobile, cloud en enterprise gerelateerde applicaties en werkt voor klanten zoals Uitgeverij Noordhoff, ProRail, Erasmus MC, Vitens, Politie Nederland, Bol.com en TUI.

✓ VX Company staat op plek 8 in de top 100 beste ict-werkgevers

Java Developer vacatures bij VX Company

VX Company is gevestigd in Groningen en Baarn maar je zult vaak op locatie bij een opdrachtgever aan de slag gaan. We proberen je zoveel mogelijk bij een opdrachtgever te plaatsen die dichtbij jouw woonplaats gevestigd is voor een minimale reistijd.

 

• Java Developer vacature in Baarn

• Java Developer vacature in Amsterdam

• Java Developer vacature in Houten

• Java Developer vacature in Utrecht

 

Heb je een vraag over de vacature Java Developer? Bel onze corporate recruiter Rosanna: ze is bereikbaar via (06) 21 50 67 11 en rdhaan@vxcompany.com.

 

Je wordt onderdeel van een hecht team Java ontwikkelaars

In ons hechte team van 25 Java specialisten staat samenwerken en kennis delen centraal: zo houden we elkaar tijdens maandelijkse meetings op de hoogte van nieuwe frameworks en technologieën. Ook komt het team Java Developers minstens één keer per jaar een weekend samen om te coden en samen in de ‘glazen bol’ te kijken. Bij VX Company krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Zo stellen we een opleidingsbudget van € 3.000,- per jaar beschikbaar en krijg je tijd om te studeren.

 

Jouw rol als Java Developer

Je werkt als Java Developer met uitdagende en innovatieve Java technologieën om tot de beste oplossingen voor onze klanten te komen. De ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van softwaretoepassingen is jou op het lijf geschreven. De meest moderne ontwikkeltools en technieken krijg je tot je beschikking om tot het beste resultaat te komen. Het Agile gedachtegoed wordt toegepast bij het bouwen en ontwerpen van stabiele, veilige en innovatieve webbased enterprise applicaties. Een voorbeeld van een applicatie waar je aan werkt is de wisselbaansoftware die we voor Vialis hebben ontwikkeld.

 

Vestigingen in Groningen en Baarn 

Ons kantoor in Baarn is op 20 minuten rijafstand van Amersfoort, 25 minuten rijden vanaf Amsterdam en 25 minuten rijden vanuit Utrecht. Daarnaast heeft VX Company een vestiging in Groningen. Neem een kijkje in ons kantoor.

 

Wat doet een Java Developer?

Functieomschrijving vacature Java Developer
Als Java Developer heb je je gespecialiseerd in de programmeertaal Java: een populaire programmeertaal die wordt gebruikt voor diverse softwaretoepassingen. Java kan ingezet worden voor de meest veeleisende applicaties en softwaretoepassingen, maar Java is ook een toegankelijke programmeertaal. Daardoor wordt Java over de hele wereld door softwareontwikkelaars toegepast. Een Java Ontwikkelaar houdt zich bezig met:

• Ontwerpen en bouwen van Java applicaties voor cloud, mobile en enterprise

• Testen en onderhouden van bestaande Java softwaretoepassingen

• Problemen oplossen op het gebied van Java applicaties

• Behoeften van de klant omzetten in concrete softwaretoepassingen

Een Java Programmeur analyseert de behoeften van gebruikers en zet behoeften om in functionaliteiten die in de softwaretoepassing worden gebouwd. Je werkt nauw samen met klanten, andere programmeurs, interaction designers, systeembeheerders en accountmanagers.

 

Salaris Java Developer

Bij VX Company ontvang je als Java Developer een uitstekend salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering van 4%. Ook stellen we een opleidingsbudget van € 3.000,- per jaar beschikbaar voor vaktechnische en professionele opleidingen. Daarnaast hebben we je het volgende te bieden:

• Vrije keuze in je leaseauto

• Ruime keuze in laptop en smartphone van de zaak

• 29 vakantiedagen per jaar

• Een goede balans tussen werk en privé

• Thuiswerken

• Reisvergoeding

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden >

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze expertise zetten we in om bij te dragen aan een betere wereld. Zo hebben VX’ers bijvoorbeeld een softwaretoepassing ontwikkeld die het voor vertegenwoordigers in Rwanda mogelijk maakt om via een smartphone huishoudens te registreren voor ledverlichting en zonnepanelen, in plaats van milieuonvriendelijke en gevaarlijke petroleumlampen. Ook ontwikkelen we software die hulporganisaties helpt bij de lokale bestrijding van hiv/aids in Zuid-Afrika.

 

Java Programmeur opleiding

Wanneer je wilt studeren voor Java Developer of je wilt laten omscholen, zijn er diverse online studies en cursussen waar je de basisbeginselen van Java leert. Om te werken als Java Programmeur, heb je vaak een ict-opleiding nodig op hbo- of wo-niveau. Opleidingen voor Java Developer die je kunt volgen zijn:

• Hbo/Wo Informatica

• Computer Science (Wo)

• Hbo/Wo Technische Informatica

 

Meer weten over onze vacatures?

Heb je een vraag over de vacature Java Developer? Bel onze corporate recruiter Rosanna: ze is bereikbaar via (06) 21 50 67 11 en rdhaan@vxcompany.com.

 

Bekijk onze Java Developer vacatures

• Java Developer vacature in Baarn

• Java Developer vacature in Amsterdam

• Java Developer vacature in Houten

• Java Developer vacature in Utrecht

Dit hebben wij jou te bieden
Salaris
We bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering.
Parttime
Bij ons kun je parttime werken. Bijvoorbeeld 4×9 uur of 32 uur per week.
Vakantiedagen
Per jaar heb je 29 vakantiedagen. Daarnaast krijg je per half kalenderjaar een bonusvakantiedag als je niet ziek bent geweest.
Vrije tijd
Extra vrije tijd kun je bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan extra ouderschapsverlof of een sabbatical voor een aantal maanden.
Studie
We stellen tijd beschikbaar om te studeren en betalen je studiekosten voor vaktechnische of professionele opleidingen.
Smartphone
Je hebt ruime keuze in de laptop en smartphone die we je ter beschikking stellen. Mobiele abonnements- en gebruikskosten worden vergoed.
Leaseauto
Je hebt vrije keuze in je leaseauto. Mooi extraatje: met je tankpas mag je tanken in het buitenland!
Reistijd
Om je reistijd beperkt te houden, richten we ons op opdrachten dichtbij je woonplaats.
Reisvergoeding
Als je meer dan 120 km per dag moet rijden, ontvang je een vergoeding van € 0,11 per extra afgelegde km.
Thuiswerken
We stimuleren dat VX'ers één of twee dagen per week thuiswerken en bespreken dat met opdrachtgevers.
Pensioen
We betalen een deel van je ouderdomspensioen. Je nabestaanden- en wezenpensioen betalen we volledig.
Aandelen

Je hebt de mogelijkheid om aandelen in VX Company te kopen.