Java Developer Baarn

Functieomschrijving Java Developer (32-40 uur)

Op zoek naar een baan als Java Developer in Baarn? Dan moet je bij VX Company zijn! Voor grote organisaties als Reclassering, Nedvang en Vitens werk je aan complexe Java projecten. Je gebruikt innovatieve Java technieken en frameworks. Omdat we veel waarde hechten aan jouw persoonlijke groei, krijg je elk jaar een opleidingsbudget van € 3.000,-. Zo werk je naar nog grotere uitdagingen toe op het gebied van Java development. Je werkt in een team dat zich regelmatig verzamelt op het kantoor in Baarn.

 

Hoe de werkzaamheden van onze Java Developers eruitzien

Je werkt aan enterprise-, mobile- en Cloud-gerelateerde projecten. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle lagen van de applicaties goed te laten functioneren. Hiervoor werk je met geavanceerde technieken en tools.


Je werkt niet alleen met Java, maar ook met frameworks als Angular, Blade, Struts, jQuery en Hibernate. Jij weet natuurlijk ook dat deze branche continu verandert, waardoor we onszelf constant moeten blijven ontwikkelen. Dit doen we door regelmatig samen te komen met het team van Java Developers. Nieuwe frameworks, technieken en ontwikkelingen komen dan ter sprake. Kennisdeling is essentieel om voorop te blijven lopen op het gebied van Java development.


Met ons brede netwerk van opdrachtgevers vinden we altijd een opdracht bij jou in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen naar je werk. Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding voor de kilometers die je moet afleggen. Voor meer informatie over VX Company en de vacature bel je met onze recruiter. Rosanna is te bereiken via (06) 21 50 67 11 en rdhaan@vxcompany.com.


 

Het team van VX Company

Je werkt in een team van ervaren Java Developers die geregeld bijeenkomen op ons kantoor in Baarn. Ideeën uitwisselen en elkaar helpen moedigen we altijd aan op deze momenten. Elke werknemer werkt voor een eigen opdrachtgever op locatie of vanuit Baarn. Het team waar je bij een opdrachtgever in terechtkomt, bestaat vaak uit DevOps en Java Developers.

 

Java Developer in Baarn gezocht

Omdat we regelmatig onze opdrachtgevers vanuit Baarn kunnen bedienen, zoeken we een Java Developer in deze omgeving. We zoeken een kandidaat met:

• Hbo of academisch werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar ervaring met Java
• Kennis van HTML5, CSS, jQuery, Angular, Spring en Hibernate
• Verstand van Design Patterns
• Interesse in ontwikkelingen binnen de IT en met name Java
• Belangstelling voor concepten als NoSQL, Microservices, Continuous Delivery, Functional Programming, TDD, BDD en Single Page Applications

We will only invite fluently Dutch speaking candidates for a job interview.

 

VX Company behoort tot de top

Wie wil er nou niet tot de absolute top behoren? Bij VX Company weet je zeker dat je het maximale uit jezelf haalt én resultaat boekt. Wij zijn namelijk de marktleider op het gebied van grensverleggende Java oplossingen en hebben de beste Java Developers in de branche in dienst. Bij ons werk je voor grote bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Tot onze klantenkring behoren namelijk de RDW, Politie, BCC, TUI, Rabobank, ProRail, en nog veel meer toonaangevende organisaties.

Alleen maar achter een bureau zitten en doen wat anderen je vertellen is niet jouw ding. Heb jij een fantastisch idee of feedback op onze werkwijze? Voel je dan vrij om even binnen te lopen bij de directie. We houden van werknemers die met ons meedenken.

Wat krijg je van ons?

• 29 vakantiedagen per jaar, zodat je genoeg vrije tijd overhoudt.
• Naast je loon een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
• Reisvergoeding van en naar je werkplek
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een lease-auto en smartphone.
• Budget van € 3.000,- per jaar voor studies, cursussen en trainingen.
En je krijgt nog veel meer van VX Company. Ontdek de uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Dit hebben wij jou te bieden
Salaris
We bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering.
Parttime
Bij ons kun je parttime werken. Bijvoorbeeld 4×9 uur of 32 uur per week.
Vakantiedagen
Per jaar heb je 29 vakantiedagen. Daarnaast krijg je per half kalenderjaar een bonusvakantiedag als je niet ziek bent geweest.
Vrije tijd
Extra vrije tijd kun je bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan extra ouderschapsverlof of een sabbatical voor een aantal maanden.
Studie
We stellen tijd beschikbaar om te studeren en betalen je studiekosten voor vaktechnische of professionele opleidingen.
Smartphone
Je hebt ruime keuze in de laptop en smartphone die we je ter beschikking stellen. Mobiele abonnements- en gebruikskosten worden vergoed.
Leaseauto
Je hebt vrije keuze in je leaseauto. Mooi extraatje: met je tankpas mag je tanken in het buitenland!
Reistijd
Om je reistijd beperkt te houden, richten we ons op opdrachten dichtbij je woonplaats.
Reisvergoeding
Als je meer dan 120 km per dag moet rijden, ontvang je een vergoeding van € 0,11 per extra afgelegde km.
Thuiswerken
We stimuleren dat VX'ers één of twee dagen per week thuiswerken en bespreken dat met opdrachtgevers.
Pensioen
We betalen een deel van je ouderdomspensioen. Je nabestaanden- en wezenpensioen betalen we volledig.
Aandelen

Je hebt de mogelijkheid om aandelen in VX Company te kopen.