Java Developer in Groningen

 

Functieomschrijving Java Developer (32, 36 of 40 uur)

Als Java Developer ga je bij een van onze opdrachtgevers in Groningen aan de slag met uitdagende Java projecten. Je werkt voor klanten zoals ProRail, Politie Nederland of Vitens. Het niveau van de werkzaamheden is hoog en je werkt met de nieuwste Java frameworks en technieken. Bij VX Company vinden we talentontwikkeling erg belangrijk en daarom stellen we jaarlijks een studiebudget van € 3.000,- beschikbaar. Je werkt bij de opdrachtgever op locatie, maar het team Java Developers komt regelmatig samen in ons kantoor in Groningen om ideeën uit te wisselen en kennis te delen.


Jouw rol als Java Developer

Je komt terecht bij een opdrachtgever in Groningen en werkt mee aan mobile, Cloud en enterprise toepassingen. Je voegt functionaliteit toe aan alle lagen van een softwaresysteem en gebruikt hierbij de meest moderne Java frameworks.

Java, Angular, Spring, jQuery, Hibernate, Blade, Struts of Play: deze frameworks zijn jou niet onbekend. We beseffen dat de branche zich in hoog tempo ontwikkelt en dat er ieder jaar weer nieuwe Java tools en frameworks aan populariteit winnen. Om te zorgen dat we voorop blijven lopen, organiseren we regelmatig meetups met het hele team. Tijdens deze sessies delen we kennis en wisselen we ideeën uit. Ook komt het team jaarlijks bijeen om een weekend samen te coden en in de ‘glazen bol’ kijken. We werken volgens een Agile methodiek.


We doen er alles aan om je bij een opdrachtgever dichtbij jouw woonplaats te plaatsen. Regelmatig hebben we mooie opdrachten in Groningen. Wil je meer weten over actuele Java projecten waar jij aan zou kunnen werken? Neem dan contact op met onze recruiter Joyce door te bellen naar (06) 15 46 64 52 of e-mail.


Wie worden jouw collega’s?

Je werkt bij de opdrachtgever, maar bent onderdeel van het team Java Developers van VX Company. Regelmatig komt het team samen op ons kantoor in Groningen om ideeën uit te wisselen en kennis te delen. Bij de opdrachtgever zul je vaak samenwerken met andere Java Developers, DevOps, Agile en Mobile teams.


Gezocht: Java Developer in Groningen

Voor opdrachtgevers in Groningen zijn er regelmatig Java Developers nodig die passen in het volgende profiel:

• Minimaal hbo werk- en denkniveau

• Ruime ervaring met Java

• Ervaring met HTML5, CSS, jQuery, Angular, Spring en Hibernate

• Design Patterns zijn jou niet onbekend

• Je hebt passie voor Java en bent nieuwsgierig naar trends binnen Java en ICT

• Je bent geïnteresseerd in concepten zoals NoSQL, Microservices, Continuous Delivery, Functional Programming, TDD, BDD en Single Page Applications en bent bereid om je dit eigen te maken

• Continu ben je bezig met het verbeteren van je craftsmanship, want softwareontwikkeling is een dynamisch vakgebied

• Woonachtig in Groningen of omgeving


Ook hechten we veel waarde aan communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Vaak werk je aan verschillende projecten en daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving. Je omschrijft jezelf als ambitieus, gepassioneerd, analytisch en flexibel.


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken in consideration.


Waarom VX Company?

VX Company is toonaangevend binnen de branche en loopt voorop met innovatieve Java oplossingen. Onze Java Developers behoren tot de top en daar zijn we trots op. Ook is VX Company de nummer 8 in de top 100 beste ICT werkgevers. Als ervaren Java specialist werkt VX Company voor klanten zoals Uitgeverij Noordhoff, Vitens, Bank Mendes Gans, Politie Nederland en Brocacef.

Jij komt het beste tot je recht in een omgeving waar je je gewaardeerd voelt. Daarom vinden we het belangrijk dat de werkomgeving inspirerend en informeel is. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en daarom staat de deur van de directie altijd open voor een kritische noot of een geniaal idee.

Wat bieden we jou?

• Reisvergoeding van en naar je werkplek in Groningen.

• Een goede balans tussen werk en privé.

• Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt.

• Jaarlijks € 3.000,- studiebudget.

• Een auto of een mobiliteitsvergoeding, telefoon en laptop.


Dat is nog is lang niet alles. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden.

Dit hebben wij jou te bieden
Salaris
We bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering.
Parttime
Bij ons kun je parttime werken. Bijvoorbeeld 4×9 uur of 32 uur per week.
Vakantiedagen
Per jaar heb je 29 vakantiedagen. Daarnaast krijg je per half kalenderjaar een bonusvakantiedag als je niet ziek bent geweest.
Vrije tijd
Extra vrije tijd kun je bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan extra ouderschapsverlof of een sabbatical voor een aantal maanden.
Studie
We stellen tijd beschikbaar om te studeren en betalen je studiekosten voor vaktechnische of professionele opleidingen.
Smartphone
Je hebt ruime keuze in de laptop en smartphone die we je ter beschikking stellen. Mobiele abonnements- en gebruikskosten worden vergoed.
Leaseauto
Je hebt vrije keuze in je leaseauto. Mooi extraatje: met je tankpas mag je tanken in het buitenland!
Reistijd
Om je reistijd beperkt te houden, richten we ons op opdrachten dichtbij je woonplaats.
Reisvergoeding
Als je meer dan 120 km per dag moet rijden, ontvang je een vergoeding van € 0,11 per extra afgelegde km.
Thuiswerken
We stimuleren dat VX'ers één of twee dagen per week thuiswerken en bespreken dat met opdrachtgevers.
Pensioen
We betalen een deel van je ouderdomspensioen. Je nabestaanden- en wezenpensioen betalen we volledig.
Aandelen

Je hebt de mogelijkheid om aandelen in VX Company te kopen.