Java Developer in Houten

 

Functieomschrijving Java Developer (32, 36 of 40 uur)

Als Java Developer ga je werken voor opdrachtgevers die dichtbij jouw woonplaats gevestigd zijn. Je bent onderdeel van het team Java Developers van VX Company, maar werkt vaak op locatie bij de opdrachtgever. Ben je op zoek naar een vacature voor Java Developer in de omgeving van Houten? Stuur onze recruiter Rosanna een e-mail, want we komen graag met je in contact!


Je werkt als Java Developer voor toonaangevende opdrachtgevers en wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. We beseffen dat jouw ontwikkeling voorop staat om toonaangevend te blijven binnen de branche. Daarom stellen we jaarlijks een opleidingsbudget van € 3.000,- beschikbaar. Ook komen onze developers regelmatig samen om de laatste trends te bespreken.


Jouw rol als Java Developer

Java, Spring, Hibernate, Blade, Struts, Angular, jQuery of Play: deze frameworks zijn jouw niet onbekend. De werkzaamheden zijn op hoog niveau en je werkt met de nieuwste Java libraries. Door jouw vakmanschap zorg jij dat je toepassingen oplevert die stabiel, gebruiksvriendelijk en snel zijn. De toepassingen worden volgens de Agile werkwijze gebouwd.


We proberen altijd te zorgen dat jij zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats wordt geplaatst. We hebben regelmatig opdrachtgevers in de omgeving Houten waar je aan de slag kan. Wil je meer weten over actuele projecten? Neem dan direct contact op met Rosanna: ze is bereikbaar via (06) 21 50 67 11 en rdhaan@vxcompany.com.


Wie worden jouw collega’s?

Je komt terecht in een gezellig en ambitieus team van Java Developers. Om je verder te kunnen ontwikkelen, vinden we het belangrijk dat kennisdeling en ontwikkeling centraal staat. Jij krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doordat je een opleidingsbudget ter beschikking krijgt, maar er is ook veel ruimte voor kennisdeling binnen het team. Zo organiseren we regelmatig Java meetups waar we ideeën delen en trends bespreken. Ook komen onze Java Developers in ieder geval één keer per jaar een weekend samen om te coden en in de ‘glazen bol’ te kijken. Als Java Developer zul je ook veel samenwerken met DevOps, Agile en Mobile teams.


Gezocht: Java Developer in Houten

Regelmatig hebben we Java opdrachten bij klanten in de omgeving van Houten. Pas jij in het volgende profiel?

• Hbo of wo werk- en denkniveau

• Veel ervaring met Java projecten

• Ervaring met HTML5, CSS3, Angular, Spring, jQuery en Hibernate

• Jij bent bekend met Design Patterns

• Je hebt passie voor het vak en bent continu bezig met het verbeteren van je craftsmanship

• Je bent geïnteresseerd in concepten zoals NoSQL, Microservices, Continuous Delivery, Functional Programming, TDD, BDD en Single Page Applications en bent bereid om je dit eigen te maken.

• Woonachtig in Houten of omgeving


Ook hechten we veel waarde aan communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Vaak werk je aan verschillende projecten en daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving. Je omschrijft jezelf als ambitieus, gepassioneerd, analytisch en flexibel.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken in consideration.


Waarom VX Company?

VX Company loopt voorop met innovatieve Java oplossingen voor de meest complexe IT-vraagstukken. Onze Java Developers behoren tot de top en daar zijn we trots op. Ook is VX Company de nummer 8 in de top 100 beste ICT werkgevers. Als ervaren Java specialist werkt VX Company voor klanten zoals Politie Nederland, Raad van Beheer, Uitgeverij Noordhoff, ProRail en Brocacef.
Jij komt het beste tot je recht in een omgeving waar je je gewaardeerd voelt. Daarom vinden we het belangrijk dat de werkomgeving inspirerend en informeel is. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en daarom staat de deur van de directie altijd open voor een kritische noot of een geniaal idee.


Wat bieden we jou?

• Reisvergoeding van en naar je werkplek in Houten

• Een goede balans tussen werk en privé

• Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

• Jaarlijks € 3.000,- studiebudget

• Een auto van de zaak of een mobiliteitsvergoeding

• Telefoon en laptop


Dat is nog is lang niet alles. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden.

Dit hebben wij jou te bieden
Salaris
We bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering.
Parttime
Bij ons kun je parttime werken. Bijvoorbeeld 4×9 uur of 32 uur per week.
Vakantiedagen
Per jaar heb je 29 vakantiedagen. Daarnaast krijg je per half kalenderjaar een bonusvakantiedag als je niet ziek bent geweest.
Vrije tijd
Extra vrije tijd kun je bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan extra ouderschapsverlof of een sabbatical voor een aantal maanden.
Studie
We stellen tijd beschikbaar om te studeren en betalen je studiekosten voor vaktechnische of professionele opleidingen.
Smartphone
Je hebt ruime keuze in de laptop en smartphone die we je ter beschikking stellen. Mobiele abonnements- en gebruikskosten worden vergoed.
Leaseauto
Je hebt vrije keuze in je leaseauto. Mooi extraatje: met je tankpas mag je tanken in het buitenland!
Reistijd
Om je reistijd beperkt te houden, richten we ons op opdrachten dichtbij je woonplaats.
Reisvergoeding
Als je meer dan 120 km per dag moet rijden, ontvang je een vergoeding van € 0,11 per extra afgelegde km.
Thuiswerken
We stimuleren dat VX'ers één of twee dagen per week thuiswerken en bespreken dat met opdrachtgevers.
Pensioen
We betalen een deel van je ouderdomspensioen. Je nabestaanden- en wezenpensioen betalen we volledig.
Aandelen

Je hebt de mogelijkheid om aandelen in VX Company te kopen.