.NET Developer

Werk als .NET Developer aan uitdagende en complexe .NET projecten voor toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland. Je gaat werken met de modernste technologieën zoals Angular, Office 365, Continuous Delivery, jQuery en Azure. Je gaat aan de slag bij opdrachtgevers zoals FrieslandCampina, BCC, NOS, Rabobank en de Nederlandse Politie. 

✓ VX Company staat op plek 8 in de top 100 beste ict-werkgevers

 

Vacature .NET Developer bij VX Company

Onze kantoren zijn gevestigd in Baarn en Groningen maar je zult als .NET Developer vaak op locatie bij de opdrachtgever werken. We richten ons op opdrachten dicht bij jouw woonplaats om je reistijd te beperken. Bekijk onze .NET Developer vacature:


.NET Developer vacature in Baarn

Heb je een vraag over deze vacatures? Neem dan direct contact op met Joyce: ze is bereikbaar via (06) 15 46 64 52 en jvzenderen@vxcompany.com.

 

Samenwerking, kennisdeling en werkplezier staat centraal

Samenwerking, kennisdeling en gezelligheid vinden we belangrijk: daarom krijg je veel ruimte om je verder te ontwikkelen en kom je terecht in een gezellig team van .NET ontwikkelaars. Tijdens meetings bespreken we de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op .NET gebied. Ook organiseren we regelmatig verdiepende workshops om jouw .NET kennis op te schroeven. Maar jouw kennis blijft niet beperkt tot .NET. Je werkt namelijk intensief samen met SharePoint specialisten en collega’s die gespecialiseerd zijn in SQL Server Platform. Door samenwerking en kennisdeling zorgen we ervoor dat we tot het beste resultaat komen voor onze klanten.

 

Werken als .NET Developer bij VX Company

In jouw functie als .NET Developer ontwikkel en implementeer je vernieuwende .NET applicaties voor onze klanten. Je ontwikkelt complexe webapplicaties en werkt aan uitdagende integratievraagstukken van bestaande softwaretoepassingen en bedrijfsprocessen. Je hebt passie voor het vak en bent continu bezig om je verder te ontwikkelen op het gebied van:

• Visual Studio.NET

• Team Foundation Server

• Azure en cloudtoepassingen

• NoSQL, Continious Delivery, Microservices en TDD

• Single Page Applications

• Office 365


 

Wij zijn gevestigd in Baarn en Groningen 

VX Company is gevestigd in Groningen en Baarn. Je zult voornamelijk bij opdrachtgevers werken die dicht bij jouw woonplaats gevestigd zijn, maar je komt als .NET Developer regelmatig langs bij een van onze vestigingen voor nieuwe trainingen, workshops en meetups. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in de regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Den Haag, Groningen, Assen en Leeuwarden. Neem een kijkje in ons hoofdkantoor.

 

Wat doet een .NET Developer?

Je werkt als .NET Developer aan desktop-, server-, cloud- en mobile applicaties. Je hebt inmiddels minimaal twee jaar ervaring opgedaan met .NET (C#); een populaire programmeertaal die gebruikt wordt voor complexe soft- en hardwaresystemen. Vaak werk je direct bij de opdrachtgever op locatie om een oplossing te zoeken voor een bepaald IT-probleem. Je zet de behoefte van de klant om tot een betrouwbare, innovatieve en veilige applicatie. Een .NET Developer werkt zelfstandig of in teamverband. C# wordt wereldwijd veel door .NET ontwikkelaars toegepast. Als .NET Developer pas je in het volgende profiel:

• HBO werk- en denkniveau

• Minimaal twee jaar ervaring met .NET (C#)

• Team Foundation Server en Visual Studio.NET zijn jou niet onbekend

• Je hebt gewerkt met CSS3, HTML5, jQuery, Angular en het Microsoft cloud platform (Azure, Office 365)

• Design Patterns zijn je niet vreemd

• Je hebt passie voor het vak en bent continu bezig om jouw skillset uit te breiden

• Concepten zoals TDD, BDD, Single Page Applications, Microservices, NoSQL en Continuous Delivery.

Als .NET Developer werk je nauw samen met andere softwareontwikkelaars, klanten, accountmanagers, systeembeheerders en interaction designers.

 

Salaris .NET Developer

Het salaris van een .NET Developer is afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau, maar bij VX Company ontvang je gegarandeerd een prima salaris. Daarnaast krijg je als .NET Programmeur:

• 8,33% vakantietoeslag

• 4% vaste eindejaarsuitkering

• Studiebudget van € 3.000,- voor opleidingen en cursussen

• Vrije keuze in leaseauto (incl. tankpas)

• Laptop en smartphone

• Een uitstekende balans tussen werk en privé

• Opdrachten dicht bij jouw woonplaats

• Reisvergoeding

• Thuiswerken

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden >

 

Wij werken mee aan een betere wereld

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom gebruiken we onze ict-kennis om mee te werken aan een betere en duurzamere wereld. Ons team .NET Developers heeft bijvoorbeeld software ontwikkeld die het voor hulporganisaties in Rwanda mogelijk maakt om huishoudens eenvoudig via een smartphone te registreren voor zonnepanelen en ledverlichting. Daarnaast werken we aan innovatieve software die ontwikkelingsorganisaties helpt bij het bestrijden van hiv/aids in Zuid-Afrika.

 

.NET Programmeur opleiding

Als je wilt werken als .NET Programmeur, zul je een studie in de richting van ict moeten volgen. Ook is het mogelijk om je te laten omscholen. De volgende opleidingen zijn geschikt wanneer je wilt werken als .NET Ontwikkelaar:

• Computer Science (Wo)

• Hbo/Wo Informatica

• Hbo/Wo Technische Informatica

 

Bekijk onze .NET Developer vacature

.NET Developer vacature in Baarn
 

Dit hebben wij jou te bieden
Salaris
We bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering.
Parttime
Bij ons kun je parttime werken. Bijvoorbeeld 4×9 uur of 32 uur per week.
Vakantiedagen
Per jaar heb je 29 vakantiedagen. Daarnaast krijg je per half kalenderjaar een bonusvakantiedag als je niet ziek bent geweest.
Vrije tijd
Extra vrije tijd kun je bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan extra ouderschapsverlof of een sabbatical voor een aantal maanden.
Studie
We stellen tijd beschikbaar om te studeren en betalen je studiekosten voor vaktechnische of professionele opleidingen.
Smartphone
Je hebt ruime keuze in de laptop en smartphone die we je ter beschikking stellen. Mobiele abonnements- en gebruikskosten worden vergoed.
Leaseauto
Je hebt vrije keuze in je leaseauto. Mooi extraatje: met je tankpas mag je tanken in het buitenland!
Reistijd
Om je reistijd beperkt te houden, richten we ons op opdrachten dichtbij je woonplaats.
Reisvergoeding
Als je meer dan 120 km per dag moet rijden, ontvang je een vergoeding van € 0,11 per extra afgelegde km.
Thuiswerken
We stimuleren dat VX'ers één of twee dagen per week thuiswerken en bespreken dat met opdrachtgevers.
Pensioen
We betalen een deel van je ouderdomspensioen. Je nabestaanden- en wezenpensioen betalen we volledig.
Aandelen

Je hebt de mogelijkheid om aandelen in VX Company te kopen.